Дарете книга за фонда на педиатрично отделение в страната

Щастливият човек прави другите щастливи. Да прави другите щастливи, прави човека щастлив. Както и да завъртим това изречение, то ще бъде правилно. И ще предава смисъла на празничните дни.

Неотдавна ви разказахме за една специална предколедна кампания – „Стани магьосник – подари книга“. Кампанията е в сила до 16. декември, а книжните магьосници, избрали да участват в нея, ще могат да изпратят книга по избор на дете до неговия адрес. Днес заставаме и зад друга дарителска инициатива, насочена към младите читатели. Тя носи името „Усмихни се“, а неин основен двигател е Виктория Петрова („Детски приказки“).

Към момента „Усмихни се“ е зарадвала близо 800 деца с книгата „Мечо и добрината обикалят гората“. За тази Коледа организаторите са си поставили амбициозната цел да обогатят детскитe библиотеки в педиатричните отделения на 30 български града. Над 60 доброволци от различни населени места са на терен и събират пакети за малките пациенти. Включете се и вие като:

  1. Споделите новината с приятели.

Можете да използвате и настоящата статия, където сме събрали всички най-важни подробности за кампанията.

  1. Дарите книги за кампанията чрез доброволците в своя град. 

Координатори на инициативата ще намерите в: БалчикБерковицаБлагоевградБургасВарнаВ. ТърновоВелинградВрацаГаброво, Г. Оряховица, ДобричДупницаКостенецЛом, МонтанаПавликениПазарджикПерникПлевенПловдивПоповоРаковскиРусеСамоковСевлиевоСофияСт. ЗагораТутракан, Червен бряг и Шумен.

  1. Закупите книга с кауза от сайта на „Детски приказки“.

Приходите от всяка покупка ще бъдат инвестирани в комплекти за четене и оцветяване за педиатрични отделения в страната.

  1. Направите парично дарение за подаръчни комплекти.

Необходимите данни за банков превод са:

  • Номер на сметка:BG32FINV91501016689336
  • Титуляр:РИМОУТ ТИЙМ МЕМБЪРС ООД
  • Основание:Дарение – Усмихни се

Време е Мечо и добрината да обиколят страната!