39 ключа: от Япония до Египет и отвъд гробницата

От Япония чак в Египет! Да, точно така! В четвъртата книга от невероятната поредица „39 ключа“ Ейми и брат й Дан се усремяват към Северна Африка или по-конкретно в Египет, където получават нещо, което изобщо не са очаквали – писмо от покойната им баба Грейс.

На пръв поглед обикновеното писмо се оказва малка подсказка, която те обаче разбират прекалено късно, след като едва оцеляват в капана на Мадригалите – друг опасен съперник в надпреварата.

Както и предишните книги и този път имаме невероятната възможност да се насладим на прекрасните културни ценности, характерни за всяка една страна. Няма значение дали сте любители на историята, географията и дали се интересувате от културата на чуждите страни. Дори и това да ви се струва скучно (както и на мен) тази книга със сигурност ще ви допадне. Джуд Уотсън описва по един невероятен начин египетски гробници и едновремено с това ни въвлича в много мистерии, загадки и…. неочаквана измама!

До какво в крайна сметка ще ги отведе това незабравимо пътешествие? Впуснете се в невероятното приключение с Дан и сестра му Ейми и ще останете очаровани.

Adore Feeling Good Pray

Не пропускайте да прочетете ревюто на Тити Христова за „Лабиринтът с костите“, както и на Вал Стоева за първата книга от поредицата и за „Фалшивата нота“.

Автор: Тити Христова

[club]