Започват „Дни на науката“ с Detskiknigi.com и телевизия Da Vinci

Седмицата от 19 до 25 април 2021 г. Detskiknigi.com, в партньорство с образователния телевизионен канал „Da Vinci“, посвещава на науката.

Науката е навсякъде около нас, но често не подозираме колко важна е ролята на различните научни открития и постижения, за да бъде животът ни такъв, какъвто сме свикнали.

Освен важна и полезна, науката може да бъде и безкрайно интересна. Именно това ще покажем на деца и възрастни заедно с телевизионния канал за деца „Da Vinci“, който е фокусиран изцяло върху науката.

Абсолютно гениално с Дик и Дом

Широката гама от предавания покрива области на познанието като медицина, инженерство, математика, химия, физика, биология, екология и много други. Дублажът на български език пък позволява на децата да се съсредоточат върху информацията и експериментите.

Спортна лаборатория

В продължение на цяла седмица в „Дни на науката“ ще представяме разнообразни книги от различни области на науката, ще предизвикаме децата да покажат своята сръчност и ще ги поканим да се забавляват със занимателни игри и викторини.

Не пропускайте да следите сайта за отзиви на книги, идеи за предавания, експерименти в домашни условия и предизвикателства към знанията ви. Всеки ден ще насочваме вниманието към различна тема – от космоса и планетите, през Земята и човешкото тяло, за да достигнем до изумителните професии и постижения.

Включете се и в специалната игра за 1 голяма и 3 поощрителни награди. Научете повече тук.

Всичко можете да следите в сайта и в профилите ни в социалните мрежи.

Проверете дали вашият оператор поддържа образователния телевизионен канал Da Vinci или си изтеглете специалното приложение Da Vinci Kids app от този линк: https://davincikids.onelink.me/ZvWH/1113bf8b