Започна записването за Лятната академия на Заедно в час

За седма поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавление в София. Лятната академия за ученици от I до XII клас ще се проведе в рамките на три седмици, от 31 юли до 18 август, всеки делничен ден от 9:00 ч. до 12:30 ч. Заниманията ще бъдат в две столични училища – 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин и 144 СУ „Народни будители“ в кв. Младост.

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им много по-осмилено със забавни преживявания, нови контакти и развити умения.

Записването за ученици е отворено до 15 юни на www.zaednovchas.bg.  

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програма Заедно в час. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“ и за тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори на Заедно в час в 13 региона на страната.

По време на академията Заедно в час осигурява на учениците безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания, специални забавни събития – игри и занимания, както и сертификат за успешно участвалите ученици в края на лятното приключение.

Лятната академия се провежда с подкрепата на Фондация “Америка за България”, Lidl, Банкя, Questers, Dundee Precious Metals и Международния клуб на жените – София и други корпоративни и НПО партьнори.

Допълнителна информация за академията може да се следи на сайта www.zaednovchas.bg/summer_academy и във фейсбук събитието тук.