Вече е известно името на четвъртия печеливш в „Познай героя“

В самия край на специалния „Месец на МУМИНИТЕ“ изтеглихме името на победителя за седмица 4 (19.11. – 25.11.2012 г.) в играта „Познай героя“, който грабва цели две книжни награди, осигурени от изд. Дамян Яков.

Щастливката е Нели Милушева, а как Карин Стоева изтегли точно нея, вижте във видеото:

„Месец на МУМИНИТЕ“ започна на 01.11.2012 г. и в продължение на тридесет дни читателите на www.DetskiKnigi.com имаха възможността да се запознаят с живота и творчеството на Туве Янсон – великата финландска писателка, станала носител на множество престижни награди, сред които и наградата „Ханс Кристиан Андерсен“.

В серия от публикации екипът на сайта ви разказа за деветте книги, издадени на български език, за любопитните факти около историята на мумините, за преводачите и муминтролската индустрия.

В играта „Познай героя“ пък всеки ден ви предизвиквахме да познаете по един от героите на писателката, а всяка седмица излъчвахме победител, изтеглен от специалния цилиндър на Магьосника. Щастливците в тази кампания се оказаха Стефан Ганчев, Петя Георгиева, Красимира Димитрова и Нели Милушева. Последният победител в играта ще стане известен на 08.12.2012 г. по време на Муминтролското парти в НДК.

Още един шанс за награди ще има един от вас, дал верни отговори в конкурса ни с муминтролски въпроси. Отново по време на партито ще изтеглим печеливш в конкурса, който ще грабне цели 5 книги на Туве Янсон!

Самото Муминтролско парти е организирано от изд. Дамян Яков и обещава да бъде изключително забавно! Куклен муминтролски театър, рисуване на лица, мумински вкусотии, среща с преводачите и още, и още…  Освободете си времето от 11.00 до 13.00 часа на 08.12.2012 и елате в Мраморно фоайе на НДК!