Стани стажант на „Аз чета“ и „Детски книги“

стаж 2016Ако обичаш да четеш детски книги и следиш какво се случва на българския и световен книжен пазар. Ако вярваш, че книгите не са просто занимание за запълване на свободното време и искаш да привлечеш в света на книгите повече деца и възрастни. Ако искаш да работиш за добра кауза като насърчаване на грамотността сред българчетата и така да промениш бъдещето им към по-добро, ти предлагаме да се включиш в стажантската програма Happy Summer Trainees на сайта “Аз чета”.

По-голямата част от екипа на „Детски книги“ е била част от програмата и без колебание потвърждава, че това е страхотна възможност за забавление и вдъхновяващи срещи с деца и книги!

В рамките на стажа всеки участник ще има възможност да бъде активна част от ежедневната работа на сайтовете „Аз чета“ и „Детски книги“.

Стажантите ще преминат през теоретична и практическа подготовка за работа в онлайн медия, като целта е да се включат активно, както в писането и редактирането на материали в различни жанрове, така и в разработването и реализирането на специални проекти на “Аз чета” и “Детски книги”.

По време на целия стаж, в рамките на един месец, стажантите ще получават непрекъсната обратна връзка за своята работа, съвети как да повишат уменията и знанията си и подкрепа за реализирането на собствените си идеи в рамките на сайта.

Как си представяме нашите стажанти и как става кандидатстването, можете да научите тук.

П.П. Стажът е дистанционен и не изисква присъствие в редакция, единствено е необходим достъп до интернет и отговорно отношение към екипа и поставените задачи.