„Стани герой в Подземната страна“: най-епичното събитие на Панаира

Под мотото „Стани герой в Подземната страна“ изд. „Екслибрис“ и сайтовете „Аз чета“ и „Детски книги“ предизвикват всички фенове на Грегор Горноземеца да се включат в епично събитие, посветено на поредицата „Подземните хроники“ на Сюзан Колинс.

На 13.12.2014 г. точно в 14:00 часа сцената на ет. 3 в рамките на 42. Софийски международен панаир на книгата в НДК ще се превърне в арена на предизвикателствата за всички желаещи да опитат късмета си и да спасят принцеса Лукса от сигурна смърт. Грегор Горноземеца е изчезнал, а времето на принцесата неумолимо изтича…

За да бъде спасена Лукса, най-храбрите горноземци трябва да се впуснат в изпълнено с премеждия търсене на безценните съставки за лекарството, което ще излекува владетелката на Регалия. По пътя си те ще бъдат подложени на различни изпитания, описани в пророчеството на Бартоломю Сандуич, а единствено най-съобразителните и бързите ще намерят ключовете към правилните съставки.

Какво да очаквате? Изненади и награди! И два часа, изпълнени с огромно напрежение, но и с много забавления. Запишете се за участие сега на editors@detskiknigi.com.

Следете всичко за събитието „Стани герой в Подземната страна“ в специалната категория в Detskiknigi.com и в „Аз чета“.

Събитието се организира от изд. „Екслибрис“ и сайтовете „Аз чета“ и „Детски книги“. Партньори са блогът „Книгозавър“ и Az-deteto.bg.