“Сняг вали”, романтика и луди приключения

Snyag valiАко не си почитател на романтични коледни истории, а тийнейджърските любовни драми те карат да бърчиш нос, тогава по-добре не продължавай да четеш. Но ако проблемите на младежите с бушуващи хормони, които са прекалено развълнувани, за да вземат трезви решения, са ти присърце, а сантименталните холивудски филми са твоята страст, тогава тази книга е за теб.

“Сняг вали” (изд. “Егмонт България”) обединява три романтични истории, които са свързани от “най-силната снежна буря от петдесет години”, градчето Грейстаун, “Старбъкс” и Коледа, и са написани от трима автори – Джон Грийн, Морийн Джонсън и Лорън Миракъл.

Това са истории за безумни, забавни приключения в двуметрови преспи сняг и за тийнейджъри, които откриват истинската любов по силата на странни (или не чак толкова) съвпадения и обрати.

Три романтични истории. Първата – за любовта, в която е лесно да се заблудиш, и за сърцето, което лесно се ранява и трудно заздравява. Втората – за любовта, която се страхуваш да признаеш, и за риска, който поемаш (който абсолютно си струва!), ако решиш да й дадеш шанс. Третата – за заслепяването от собственото его и за любовта, която не се побира в шаблони.

В началото на всеки разказ героите, подвластни на своите страхове, са объркани и (само)заблудени, но в края му откриват истината с помощта на точния човек, който казва точните неща в правилното време, и благодарение на коледното чудо, разбира се.

“Сняг вали” е леко, приятно и забавно четиво, което ще накара младите си читатели да помечтаят за неспирен снеговалеж, за студ, който стопля сърцето, за бой със снежни топки и за пързаляне с шейни. Да вали, да вали, да вали… да не спира – за да се случи невероятното, за да дойде ред на щастливия край.

Ревюто е публикувано първо на сайта Аз чета.

Автор: Цветомира Дукова