Седмици на МОТОВЕТЕ в Detskiknigi.com

Шарените пухкави мотове празнуват своя първи рожден ден!

На 10. октомври героите на Радостина Николова отбелязаха една година живот в света на хората, а техните приключения вдъхновиха малки и големи. Мукс, Пагу, Гула и Пинки се харесаха на толкова много български деца, че те дори класираха „Приключенията на мотовете“ на първо място в наградата „Бисерче вълшебно“ 2014.

И понеже мотската традиция повелява щом имаш рожден ден, той да продължи най-малко две седмици, Detskiknigi.com и издателство „Мотове“ те канят да се включиш в щурия празник и да си спечелиш награди в „Седмици на МОТОВЕТЕ“!

От 13.10. до 26.10.2014 г. в сайта Detskiknigi.com ще научиш всичко за мотовете и техните приключения, описани в книжките на Радостина Николова. Ще научиш неподозирани тайни и ще станеш истински специалист по мотска история.

Ако пък си достатъчно добре запознат с пухкавите герои, непременно се включи в двете игри с награди, които организираме:

конкурс „Познаваш ли МОТОВЕТЕ?“ с десет въпроса, посветени на малките симпатични герои. Отговори на въпросите можеш да даваш през формата за участие до 23:59 часа на 26.10.2014 г. и да си един от четиримата щастливци, дали верни отговори, които ще получат страхотни мотски награди;

играта „Познай героя“, в която всеки делничен ден от 13.10. до 26.10.2014 г. ще те предизвикваме да познаеш кой е героят на снимката и да оставиш своя отговор като коментар под статията. Шестима от участниците, дали верни отговори, определени чрез томбола, ще си спечелят подаръчни комплекти от изд. „Мотове“.

   

Всичко, свързано със специалните Сeдмици на МОТОВЕТЕ, можете да следите в специалната категория в сайта. Участвайте, забавлявайте се и помнете: няма нищо по-хубаво от игрите с верни приятели като МОТОВЕТЕ!