Сдружение за детски издателства „Съзвездие“ с първа изява

На 20. април в столичния Гранд хотел „Милениум“ ще бъде открито поредното Голямо изложение за малки мечтатели. За първи път от своето създаване то ще продължи не един, а два дни, предлагайки още повече мигове на споделено забавление за деца и родители. Събитието е с ВХОД СВОБОДЕН и задължителна регистрация през този линк.

Посетителите между 5 и 12 години ще открият развиващи занимания, идеи за лятната ваканция, впечатляващи демонстрации и специална томбола, в която ще могат да вземат участие. За възрастните са предвидени срещи с вдъхновяващи лектори и изложители, част от които е новосъздаденото Сдружение „Съзвездие“.

„Съзвездие“ е обединение от малки български издателства, специализирани в детската литература („Така започна всичко“, „Меченосец“, „Тат Криейтив“, „Ясна книга“, „My Messy Tales“, „Израстване“ и „Българска илюстрация“). Неговият щанд ще бъде отворен през целия уикенд от 11:00 до 18:00 ч., а представители на издателствата ще участват с четения и в обедната програма.

Ето списък с четенията по дни и часове:

20.04. (събота)

  • 11:30 – Мариана Кръстева от „Така започна всичко“;
  • 12:00 – Мая Бочева от „Тат Криейтив“;
  • 12:30 – Таня Петкова от „Ясна книга“.

21.04. (неделя)

  • 11:30 – Събина Георгиева от „Меченосец“;
  • 12:00 – Петя Петрова от „Израстване“;
  • 12:30 – Десислава Найденова от „My messy tales“.

Повече информация за сдружението ще намерите на неговия сайт. Пълната програма на Голямото изложение за малки мечтатели е достъпна на този адрес.