Празнувай „Месец на детските книги“ с „Детски книги“

През април отбелязваме две важни дати – Международния ден на детската книга на 2 април и Световния ден на книгата и авторското право на 23 април. За да отпразнуваме месеца на книгите, от 30.03. до 25.04. ти даваме възможност да получиш някой от подаръците, които приготвихме с любов.

Всяка седмица ще пускаме по три предложения – книга или комплект с книги от колекцията ни. Избери кое ти допада най-много и го спечели.

Как?

Последвай ни в Instagram (@detskiknigi) или харесай страницата ни във Facebook.
Разгледай предложените подаръци за седмицата и в коментар напиши кой № ще те зарадва най-много. Не забравяй да отбележиш и приятел.

Всяка неделя ще обявяваме късметлиите, изтеглени на случаен принцип. Ще събираме отговорите от Instagram и Facebook.

Част от любимите ни книги са ни предоставени от издателствата. Проверете кои са те и не пропускайте да ги последвате за интересни новини и други хубави игри.

В „Месец на детските книги“ ще ви срещнем също с хората, чиято невидима и всеотдайна работа води книгите до техните български читатели. Ще обърнем внимание и на науката и нехудожествените книги, които ни разкриват тайната на света около нас.

Следете всичко интересно от „Детски книги“ през април с хаштаговете #ПразнувайсДетскикниги и #детскикниги в социалните мрежи.