Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 7 – Здравко

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Десет героя, две томболи и шест шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Седмият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 21.10.2014 г.:

Здравко е супер лакомник! Може да изяде всичко, което попадне пред очите му и пак да е гладен. Понякога обаче този апетит играе спасителна роля.

В първата книжка от поредицата Здравко е доста лош – той дори е готов да опропасти спасителната операция, която деца и мотове планират. С помощта на мотчето Пинки Здравко се превръща в най-добрия приятел на Бобо и в спасител на Мотилия. А как се изяждат десет пакета с пуканки? Научете сами от „Мукс отвръща на удара“.