Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 4 – Бобо

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Десет героя, две томболи и шест шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Четвъртият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 16.10.2014 г.:

Бобо е внук на Доди, а Мукс живее тъкмо в гардероба на дядото. След дълго умуване от страна на малкото мотче (нали знаете, мотовете не обичат да се разкриват на всеки и трябва да са напълно сигурни, че могат да имат доверие на хората!), Мукс и Бобо се запознават и стават неразделни приятели.

Двамата планират операция „Ново утре“, а без помощта на Бобо Мотилия би била загубена! Но за това ще ви разкаже Радостина Николова в „Приключенията на мотовете“.