Познай героя от МОТОВЕТЕ: Герой № 3 – Мрън

Включете се в играта „Познай героя“ в нашите специални Седмици на МОТОВЕТЕ и си спечелете награди!

Как? В периода 13.10. – 26.10.2014 г. в делничните дни ще публикуваме картинките на общо 10 пухкави героя от историите на Радостина Николова – „Приключенията на мотовете“ и „Приказки от света на мотовете“ (изд. „Мотове“). Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията (независимо дали коментари от сайта или Фейсбук-коментари) в определен срок. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече персонажи познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от шестте страхотни награди, осигурени от изд. „Мотове“. Трима късметлии ще бъдат обявени след първата седмица на играта и трима – след края на втората.

Десет героя, две томболи и шест шанса за награда…

Всичко е във вашите ръце!

Третият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 15.10.2014 г.:

Мрън е най-злият, най-гадният и смрадлив мод. Миенето на зъбите и къпането са напълно забранени при него, а армията му от модове го боготвори, защото е най-силен от всички.

Модовете са далечни братовчеди на мотовете, но обожават миризмата на мръсно и ненавиждат чистото пране и детския смях. Водач на модовете е тъкмо Мрън, който успява да измисли пъклен план и напада Мотилия.

Мрън става от сън към 2 часа на обяд. Винаги пропуска миенето на очите и зъбите, а закуската му включва всичко, което е студено и много мазно. След проверката на своята армия Мрън крои пъклени планове в своя кабинет (Добре, че често не му хрумва нищо!). Вечерята му също е мазна и гадна, а когато легне да спи, Мрън хърка най-силно от всички.

Повече за злия мод ще научите от книгата „Мукс отвръща на удара“.

Научете повече за принцеса Пагу и Мукс.