Познай герой № 4 в „Дора Изследователката“

Включете се в играта „Познай героя“ в нашата специална Коледна фиеста с Дора Изследователката и си спечелете награди!

Как? В периода 02.12. – 13.12.2013 г. ще публикуваме картинките на 10 героя от поредицата „Дора Изследователката“, издавана на български език от изд. „Колибри“. Вие трябва да познаете кой е героят и да оставите предположенията си като коментари под публикацията. Когато изтече обявеният срок за гласуване, ще ви предоставяме допълнителна информация за героя на деня. Колкото повече герои познавате, толкова по-голям ще е шансът ви да грабнете някоя от петте седмични награди, осигурени от изд. „Колибри“ и сайта Dora.bg.

Две седмици, десет героя, две седмични томболи и десет книжни награди…

Всичко е във вашите ръце!

Четвъртият герой е:

Оставяйте коментарите си под публикацията до 20.00 часа днес, 05.12.2013 г.:

Ботичко е най-добрият приятел на Дора. Двамата се запознават при среща в гората. Той носи само чифт червени ботуши, откъдето идва и името му. Син е на цвят, с жълто коремче. Като истинска маймуна, Ботичко е атлетичен и енергичен. Обича бейзбола.

Дора и Ботичко са неразделни в приключенията като маймунката често помага в разгадаването на загадките, но ако бъде оставен без надзор може да предприеме опасни стъпки на своя глава. Дора го учи да говори испански чрез песнички и кратки фрази.