Подкрепете ранното детско четене по време на „Фамилатлон“ на 12 май

Orange Center и УНИЦЕФ ще пренесат на Голямата поляна в Южния парк инициативата си в подкрепа на ранното детско четене „Детството е приказно с книжка в ръка“ на 12 май. Целта им е да съберат книжки за деца в 35 детски градини и яслени групи в областите Шумен, Сливен, Монтана и София.
Всички желаещи да я подкрепят могат да го направят, като донесат нови или употребявани книжки за деца на възраст от 1 до 7 години в шатрата на УНИЦЕФ и Orange Center между 10 и 17 часа в събота. Участниците в кампанията ще получат ваучери за отстъпка в обектите на Orange Center и възможност да се включат в томбола с награди от УНИЦЕФ.
Инициативата „Детството е приказно с книжка в ръка“ е част от дългосрочното партньорство между УНИЦЕФ и Orange Center в подкрепа на ранното детско развитие и образование и се провежда в подкрепа на проекта „Заедно от детската градина“ на МОН в партньорство с УНИЦЕФ. Повече информация може да откриете на www.unicef.bg. Вижте повече информация за даряване на детски книжки в обектите на Orange center можете да намерите тук.