Победителите в играта на Da Vinci и Detskiknigi.com са…

С образователния телевизионен канал Da Vinci поканихме всички почитатели на науката да се регистрират в нашата игра и да си спечелят някоя от 4 страхотни научни награди.

От 19 до 24 април 2021 г. всеки на възраст до 16 години включително можеше да попълни формуляра и да ни каже кое е любимото му предаване по Da Vinci и защо.

На томболен принцип бяха изтеглени и късметлиите, които си спечелиха страхотни подаръци:

  • 1 голям комплект „Explosive Science“ с 28 забавни експеримента + Da Vinci Kids чантичка от плат + умна химикалка + стикери + кратко издание на „Джобна енциклопедия на Da Vinci“ на български език

Късметът се усмихна на Славена Веселинова от Павликени, чието любимо предаване е „Доказано от опит“.

  • 3 малки комплекта „Slimy Factory Mini Kit“ (мини комплект за направа на слайм) + Da Vinci Kids чантичка от плат + умна химикалка + стикери + кратко издание на „Джобна енциклопедия на Da Vinci“ на български език

Малките комплекти отиват при:

Константина Хубенова, с. Труд, любимо предаване „Дарвин и Нютс“

Дария Дицова, София, любимо предаване „Изследователи: Направи си сам наука“

Виктор Дженков, Бургас, любимо предаване „Това е яко!“

Екипът ни благодари на всички, които се включиха в играта. Ще се свържем с късметлиите, за да уточним как да получат своите подаръци.

Надяваме се, че ще откриете истинско удоволствие и вдъхновение да творите наука и чрез книгите и материалите в категорията „Забавна наука“, които подготвихме за вас в партньорство с Da Vinci. Не пропускайте и свежите тестове, скрити тук.

Следете Detskiknigi.com за вдъхновяващи идеи за книги, свързани с науката, а в специалното приложение Da Vinci Kids app, достъпно от линка (https://davincikids.onelink.me/ZvWH/1113bf8b), можете да следите всичко, което ви вълнува и ви помага да знаете и можете повече.