Победителите от играта на Da Vinci Learning за декември 2015 г. са известни

През декември 2015 г. образователният ТВ-канал Da Vinci Learning и сайтът „Детски книги“ ви предизвикаха да се включите в играта за раници с логото на Da Vinci Learning, Условието да участвате в томболата бе да дадете верен отговор на някой от въпросите:

Според предаването на Da Vinci Learning „Енергия 2050 – живот без петрол“, излъчено на 5 декември 2015 г. от 21:30 часа, кое от посочените по-долу дава възможност за пълно избавяне от твърдото гориво?

  • а) биомаса

Според предаването на Da Vinci Learning „Гастробласт – Доматен сос“, излъчено на 19 декември 2015 г. от 18:45 часа, кой сложен въглехидрат, намиращ се в доматите, действа като естествено лепило, сгъстявайки соса при нагряване?

  • а) пектин

Онези, които отговориха вярно, участваха в томболата, а всеки верен отговор бе равен на един шанс за печалба. 10 страхотни раници с логото на Da Vinci Learning отиват при:

Вера Отузибирова от София, Филип Алмишев от Благоевград, Геновева Димитрова от Добрич, Евридика Терзиева от Благоевград, Гергана Тодорова от Дряново, Боян Самсиев от Сливен, Веляна Отузибирова от София, Александра Йосифова от София, Теодор Кирилов от София и Дария Иванова от София.

С късметлиите ще се свържем по имейл, за да уточним изпращането на наградите. А вие не пропускайте да търсите интересна книжна информация в Detskiknigi.com и следете образователния ТВ-канал Da Vinci Learning, за да сте в час с науката!

Изтеглете и своето безплатно копие на джобната семейна енциклопедия на Da Vinci Learning тук.