Младшите книжари на Orange ви очакват този уикенд в София, Пловдив, Варна и Бургас

Първите два етапа на кампанията „Стани младши книжар в Orange за един ден“ приключиха. Кандидастваха над 350 деца от цялата страна. Изборът на поканени на интервю беше труден, но вече са ясни и имената на онези, които ще влязат в ролята на младши книжари.

„Знаем, че най-вероятно ще има разочаровани, за което безкрайно съжаляваме. Бихме искали да напълним книжарниците с деца младши книжари, но засега това остана невъзможна мечта. Благодарим на всички, които са ни изпратили писма, рисунки, снимки и послания. Кампанията няма да спре дотук и ще получите нова възможност за участие!“, споделят организаторите от Оrange Center.

Не пропускайте възможността да се срещнете с младши книжарите и да получите книжна препоръка от тях. Екипът на „Детски книги“ вече има възможност да се срещне с голяма част от тях и нямаме никакво съмнение, че те са способни да ви помогнат да откриете следващата любима книга за вас или вашето дете.

Ето и първите 2 дати, градове и книжарници, в които можете да се срещнете с младшите книжари:

19 май (14-17 часа):
София – Orange Center The Mall, Orange Center Serdika Center, Orange Center Paradise, Книжарница „Граф Игнатиев“, Orange Center Ring, Sky City

Пловдив – Orange Center мол Марково тепе

Варна – Grandmall, Mall Varna

20 май (14-17 часа):
Бургас – Мол Бургас Плаза