Конкурс за илюстратор на български приключенски роман

Издателство Artline Studios е в търсене на илюстратор за предстоящия приключенски роман в каталога си. Освен към корицата, ангажиментът на художника ще бъде и към нейните илюстрации. Победителят ще бъде обявен на фейсбук страницата на издателството. Ето какво друго трябва да знаете, преди да приемете предизвикателството:

Какво представлява романът? Романът се числи към категорията young adult, сюжетът му е фантастичен със стиймпънк елементи. Дело е на български автор и е част от трилогия.

Какви са условията за участие? Желаещите да участват трябва да изпратят две имена, телефонен номер и кратко портфолио в свободен формат. Кандидатстването става чрез попълване на посочения формуляр или съобщение до имейла за връзка. Издателството се наема да изпрати описание на света и героите, към които ще се придържат илюстрациите, както и допълнителни разяснения. Няма ограничение нито за стила на илюстрацията, нито за възрастта на участниците.

Какъв е срокът за записване? Крайният срок за записване е 31.03.2022 г. Информацията за крайната дата на изпращане на илюстрацията ще бъде съобщена впоследствие.

Изображение на корицата: „St. Levin“ от Alayna Lemmer-Danner