Късметлиите в първата мотска томбола са известни

В първите пет дни от „Седмици на МОТОВЕТЕ“, случващи се в DetskiKnigi.com в периода 13.10. – 26.10.2014 г. ви предложихме да покажете дали познавате част от малките шарени герои на Радостина Николова в играта „Познай героя“. За тези пет дни ви представихме принцеса Пагу, Мукс, модът Мрън, Бобо и премъдрият мъдрец Щу.

Всеки верен отговор за самоличността на героите, оставен като коментар през сайта или през Фейсбук-профил, носеше шанс за включване в първата седмична томбола с награди за трима участници. Чрез жребий определихме и техните имена, а ето кой спечели и какво:

Даниела Йорданова получава подаръчен комплект с книжка от „Приключенията на мотовете“, занимателна книжка за оцветяване и тетрадка с лика на принцеса Пагу.

Антоанета Маркова получава специална ръчно рисувана чаша с герой на Радостина Николова;

Петя Халкова си спечели подаръчен комплект с книжка от „Приключенията на мотовете“, занимателна книжка за оцветяване и тетрадка с лика на принцеса Пагу.

На щастливките – честито! Очакваме да ни изпратят на мейл igra@detskiknigi.com имена, адрес и телефон за доставка на наградите 🙂

Не забравяйте, че в момента продължава втората седмица на играта „Познай героя“, посветена на мотовете. Следете страницата в специалната ни категория, оставяйте коментарите си и кой знае – може тъкмо вие да сте сред следващите трима щастливци, които ще получат подаръци от изд. „Мотове“!

Включете се и в конкурса – викторина, покажете, че познавате героите на Радостина Николова и можете да грабнете някой от специалните четири подаръка, които ще разпределим на лотариен принцип. И непременно прочетете за шарените, пухкави същества, които ни приканват да се огледаме колко е хубав светът около нас!