Хей, дядо Готин! – ненадминатата магия на пътешествията

Детските книги несъмнено трябва да бъдат големи и красиви. Те стават и още по интересни, когато са написани от известна личност. „Хей, дядо Готин!” е дело на творческото перо на Пол Маккартни и невероятните илюстрации на Катрин Дърст. Книгата се появи на българския пазар под логото на издателство „Сиела”.

„Хей, дядо Готин!” е детска книга за приключенията, които всеки преживява, когато е в дома на дядо.

Макар и само в 32 страници, Пол Маккартни създава вълшебство, до което всяко дете трябва да се докосне.

Дядо Готин е опитен изследовател, който може да прави неподозирани вълшебства и притежава магически компас. В един много скучен ден той и четиримата му внуци поемат на вълнуващо пътешествие. Докато обикалят по света, героите са преследвани от бизони и лавина, яздят летящи риби и не скучаят нито секунда с дядо Готин.

Магическите илюстрации на Катрин Дърст допълнително оживяват забавната история, сътворена от Пол Маккартни. Благодарение на добрия превод на Мария Найденова, книгата може да се чете без каквито и да е затруднения и да бъде напълно разбираема за децата.

„Хей, дядо Готин!” е прекрасно издание както за малки, така и за пораснали деца. Тя  успява да пренесе читателя в онези детски години, когато престоят при дядо може да се превърне в най-голямото приключение.

Детска приказка, която звучи почти като песен на „Бийтълс“!

Ето и видео, в което сър Пол Маккартни чете своята история на английски език:

 

Вземете книгата от Ozone.bg с код DK19

Когато купувате книги с този код, помагате и на нас да продължаваме да четем и препоръчваме книги за Вас.