Фортисимо Фамилия представя мултимедиен концерт за Бетовен на 24 март

От Фортисимо Фамилия са подготвили един различен концерт за възрастни – „Бетовен, Девета симфония“, който можете да видите на 24-ти (събота) от 19 часа в зала БългарияКонцертът ще разкрие детайли от живота и тайни от силата на музиката на Бетовен.

Публиката ще научи любопитни и не толкова популярни факти от живота на композитора. Освен това зрителите ще погледнат какво се крие в задкулисието на композицията на една от най- изпълняваните симфонии на Бетовен, Симфония #9, което ще им помогне да я чуят по- задълбочено.

Завладяващият актьорски талант на Ана Пападопулу и Валентин Ганев ще бъде вплетен в едно с интересно подбрана мултимедия. Голямата музикална палитра на Софийския филхармоничен оркестър ще дирижира маестро Максим Ешкенази, а гласовете на Национален филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ ще разпръснат величието си в зала България.

Билети за концертите на Фортисимо Фамилия, могат да бъдат закупени на касите на Софийска филхармония, както и онлайн на www.eventim.bg , www.ticketsbg.com.

Програма Фортисимо Фамилия се провежда с любезното съдействие на Фондация Америка за България.